Wat is Mede?
Mede is een alcoholische drank die wordt geproduceerd door honing te laten fermenteren met water. Soms worden aan mede ook fruit, kruiden of andere ingrediënten toegevoegd om de smaak te verrijken. Het staat bekend als een van de oudste alcoholische dranken en wordt over de hele wereld geproduceerd, waaronder in Europa, Azië en Afrika.

Voor meer informatie, bezoek: https://www.robinsmede.nl/wat-is-mede 

Houdbaarheid van Mede

De houdbaarheid van Mede kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder opslagcondities. Over het algemeen is Mede echter goed te bewaren en heeft het een lange levensduur, zoals we het produceren.

Om Mede langdurig te bewaren, raden we aan het ongeopend te laten en op te bergen op een koele, donkere plaats. Hierdoor blijft het theoretisch enkele jaren goed. Hoewel ons bedrijf nog niet zo lang bestaat om jarenlange houdbaarheid te garanderen, verwachten we dit wel. Voor onze Mede garanderen we echter een houdbaarheid tot zes maanden na aankoop, mits verzegeld bewaard.

Zelfs na opening behoudt onze Mede zijn kwaliteit gedurende lange tijd. Uit eigen ervaring weten we dat het tot wel twee maanden na opening goed blijft. Echter, we garanderen dat onze Mede tot twee weken na opening zijn smaak en kwaliteit behoudt.

Mocht je Mede hebben gekocht die buiten deze termijnen valt, neem dan gerust contact met ons op via info@robinsmede.nl

Onze Garanties

  • Je bestelling wordt binnen één werkdag verzonden.
  • Wij bieden garantie op onze mede tot zes maanden na aankoop.
  • Onze mede blijft gegarandeerd tot twee weken na opening houdbaar.


Bezorging en Ophalen

  • Bestellingen worden verzonden via PostNL of DHL.
  • Voor klanten in Rhenen en Achterberg bieden wij gratis persoonlijke bezorging aan. Gebruik hiervoor de code ‘Rhenen’ of selecteer 'afhalen' bij het afrekenen. In beide gevallen wordt je bestelling gewoon aan huis bezorgd op maandag, woensdag en/of vrijdag tussen 17:00 en 20:00 uur. Als deze bezorgmomenten niet passen of je verwacht niet thuis te zijn, neem dan even contact met ons op.
  • Bestellingen kunnen ook worden opgehaald, maar alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via WhatsApp op 06-29521162. Wij waarderen het niet als bezoek onaangekondigd komt.


Imkers gezocht
Ja, we zijn altijd op zoek naar nieuwe imkers die willen samenwerken. Bekijk onze voorwaarden op: https://www.robinsmede.nl/imkers